We gaan de zalen renoveren zodat deze gebruikt kunnen worden voor bruiloften, evenementen en tables d’hôtes of klein restaurant.  

Op de bovengelegen verdiepingen creëren we luxe chambres d’hôtes en ons eigen appartement. De bijgebouwen bouwen we om tot comfortabele duurzame gîtes.

De renovatie, die we zo veel mogelijk zelf en zo duurzaam mogelijk uitvoeren binnen ons beschikbare budget, is te volgen op onze Youtube kanaal. Voor onze Patreon-leden (link) zijn er aanvullende kijkjes achter de schermen. Vind je het leuk om mee te helpen als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op!  

Ook het park willen we zo veel mogelijk terug brengen in zijn oorspronkelijke staat. De miniatuur van de toren la Miotte, de fonteinen die overwoekerd zijn, wellicht het terugbrengen van de vijver en de paden in het achtergelegen bos weer begaanbaar maken. Ook kijken we of we de eigen bron op het terrein weer in gebruik kunnen nemen. 

Kun je niet wachten om te zien hoe de kamers er uiteindelijk uit komen te zien en vind je het leuk je eigen ideeën met ons te delen? Gedurende de renovatie zullen we per kamer een ‘artist impression’ maken via het programma floorplanner (zie Patreon link).

Of bekijk ons YouTube kanaal (https://www.youtube.com/@chateauarenouveau) 

Zie onze laatste vlog: