Over ons

Wij geloven dat veel mensen behoefte hebben aan unieke kleinschalige (vakantie)locaties waarbij ze de natuur niet willen belasten maar ook in luxe niet willen inbinden.
Bij ons ervaren ze de schoonheid van een verblijf in een historisch gebouw dat met liefde en respect voor de planeet wordt gerestaureerd, waarbij ze kunnen genieten van het privébos met volwassen bomen met uitzicht op de Alpen. Wij geloven dat de beste manier om te verduurzamen het (her)gebruik van bestaande materialen en gebouwen is en deze waar nodig aan te passen aan de normen van vandaag. Wij maken daarbij zo veel mogelijk gebruik van lokale diensten en (biologische) producten.

Onze missie

Het Château een tweede leven geven door het duurzaam te renoveren tot een luxueuze kleinschalige B&B en evenementen locatie waar onze gasten kunnen genieten van rust, privacy en natuur.

Onze waarden

Luxe, kleinschaligheid, duurzaam, circulair, gastvrij.

Team

Frank en Elske hebben lang voor de rijksoverheid gewerkt als beleidsadviseurs. Frank studeerde economie in Nijmegen en woonde als kind in verschillende landen.

Elizabeth studeerde Internationale Betrekkingen in Amsterdam, Oxford en aan de Ecole Supérieure de Commerce de La Rochelle. 

We spreken zowel Nederlands, Frans als  Engels. 

Elizabeth

Frank

Job title